Cristina Feodot

Cristina Feodot  
A fost nevoie sa-mi reamintesc de echilibrul minte-corp-suflet.

Drumul de la a primi la a da inapoi

Calea de la pacient Bowen la instructor Bowen nu a fost ceva planificat. De fapt, intalnirea mea cu acest concept, urmata apoi de acest intreg parcurs, a fost o “intamplare” fericita pe care mi-o amintesc si acum cu aceeasi uimire si emotie.

Fiind un om al rationalului prin excelenta, pasionat de tehnica si de inteligenta artificiala, a fost nevoie sa-mi reamintesc de echilibrul minte-corp-suflet. Modul in care providenta a ales sa-mi reaminteasca acest lucru a fost prin confruntarea cu unele probleme serioase de sanatate. Aici a intervenit terapia Bowen, care mi-a oferit accesul la vindecare si a deschis totodata o cale de explorat in fata mea.

A fost un drum frumos, provocator, o evolutie constanta legata atat de asimilarea si aprofundarea conceptului Bowen, cat si de intelegerea personala a universului numit om.

Bowen reprezinta o tehnica uimitoare, care contine metode, proceduri si reguli specifice. Dar mai mult decat atat, este un ansamblu de abordari interconectate, concurand la atingerea acelei stari de bine care caracterizeaza fiinta umana completa.

Drumul meu de la a primi la a intoarce darul continua, oferind mereu experiente surprinzatoare. Fie ca esti pacient, cursant, terapeut sau instructor, cunoasterea Bowen inseamna cunoastere de sine si de semeni, implicand mereu un schimb implinitor de ambele parti.